Basentabs bevordert een gezond zuur/base-evenwicht in uw lichaam

We staan er niet altijd bij stil, maar voor uw lichaam is een goed zuur/base-evenwicht essentieel en bepalend voor de juiste chemie in uw stofwisseling. Idealiter is de zuurgraad van ons lichaam enigszins basisch of alkalisch. Hoe zorgt u ervoor dat dat u op dat ideale niveau blijft? Basentabs pH-Balance biedt extra ondersteuning!

Omdat een juist zuur/base-evenwicht zo belangrijk is, doet uw lichaam er alles aan om het basische niveau vast te houden. Daarvoor kan het gebruikmaken van (basische) mineralen in het bloed. En als er te weinig van die ‘vrije’ mineralen beschikbaar zijn, zal uw lichaams buffers aanspreken om het evenwicht te behouden. Die buffers zijn bijvoorbeeld de mineralen in uw botten.

Help uw lichaam een handje

Hoe zorgt u ervoor dat uw lichaam het juiste evenwicht gemakkelijk kan bewaren? Probeer u in ieder geval te houden aan de volgende algemene leefregels:

  • Zorg voor een afwisselend en gebalanceerd dieet, met 75% basenvormende voedingsmiddelen, vooral veel fruit
  • Gebruik bij het bereiden van de maaltijden weinig zout, geen suiker en weinig vet
  • Eet langzaam en kauw goed
  • Drink minimaal 2 l mineraalwater zonder koolzuur of kruidenthee zonder suiker
  • Zorg voor voldoende beweging in de frisse lucht (zie ook Wellness-tips hieronder)
  • Vermijd stress, voorkom ergernis en denk positief

Extra ondersteuning!

Ter ondersteuning van een gezond zuur/base-evenwicht kunt u echter ook Basentabs pH van Pascoe gebruiken. Basentabs pH bevat mineralen als magnesium, calcium en natrium die een goed zuur/base-evenwicht actief bevorderen. Zo blijft u heerlijk in balans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.