AANBIEDING GELDIG T/M ZONDAG 5 MEI 

de overgang

Menoflavon


Opvliegers, nachtelijk transpireren, prikkelbare gevoelens – overgangsverschijnselen zijn even divers als hinderlijk. Wat kun je eraan doen? Steeds meer vrouwen kiezen voor het natuurlijke Menoflavon, een rode-klaverextract rijk aan isoflavonoïden: plantaardige ‘hormonen’ speciaal voor de vrouw rond de menopauze.

Image

€ 22.50

Rode-klaverextract: natuurlijk supplement
bij overgangsverschijnselen


Image
Image
Image

Geen hormonen, wel een hormonale werking

De meeste vrouwen in de overgang zien twee opties: óf de verschijnselen voor lief nemen óf een belastende hormoonbehandeling ondergaan. Beide opties zijn weinig aantrekkelijk – maar belangrijker nog: er is een derde, natuurlijke optie. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat rode-klaverextract de kenmerkende overgangsverschijnselen flink kan inperken.

Hoe dat werkt? Rode klaver is rijk aan fyto-oestrogene isoflavonoïden. Zoals het ‘oestrogeen’ al doet vermoeden heeft dat iets met hormonen te maken. Niet dat de isoflavonoïden hormonen zijn, maar zij hebben wel een hormonale werking, simpelweg omdat de oestrogeenreceptor van de cel ze voor hormonen aanziet.

Daarmee zijn isoflavonoïden een uitstekend supplement voor vrouwen in de overgang.

Image

Bron: Doppelblind-randomisierte Placebo kontrollierte cross-over Studie von menoflavon® (40 mg) versus Placebo an postmenopausalen Frauen, (2001), F. Stonek, M. Metka en J.C. Huber, AKH Wien.


Hoge biologische beschikbaarheid en werkzaamheid

Menoflavon is het eerste Europese preparaat met rode-klaverextract. Door een speciaal extractie- en bewerkingsprocédé bevat Menoflavon uitsluitend bestanddelen die zich door een grotere biologische beschikbaarheid en werkzaamheid onderscheiden. Wat dat aangaat neemt Menoflavon overgangsverschijnselen écht serieus – en het extract bestrijdt ze natuurlijk en effectief.

Bestel nu! Tijdelijk* 1+1 gratis

Menoflavon

Algemene informatie

Samenstelling (1 capsule)
Rode-klaverextract, 362 mg (goed voor 40 mg aan isoflavonoïden: formonotenine, biochanine A, daidzeïne, genisteïne).

Verpakking
Verpakking van 30 capsules.

Dosering en gebruik
Wanneer niet anders geadviseerd: 1-2 capsules per dag. Neem de capsule(s) in na de maaltijd.

Niet gebruiken bij
Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergische reacties voor een van de inhoudsstoffen.

Bijwerkingen
Niet bekend.

Wisselwerking met andere middelen
Niet bekend.

* Geldig t/m 5 mei 2019